Tarja Karlsson

Oma astrologinen kartta edistettynä on kartta ja kompassi omalle polulle ja matkalle tulevaan. Elämäntilanteen tuomat haasteet ja kysymykset on mielestäni paras tapa edetä tulkintaan.

Tulkinnat ja tulkinta lisätietoa iltaisin…

Tarja Karlsson

Ammattiastrologi, visuaalinen suunnittelija

Astrologiset tulkinnat, puhelintulkinnat ja kirjalliset tulkinnat

Omaan työkalupakkiini on juurtunut länsimaista psykologista astrologiaa ja karma astrologiaa. Kirjallisista tulkinnoistani Oman elämän aikakello ja Vuosijakson syklit ennakoivat aikaasi, mutta tulkintaa voidaan tehdä myös puhelimessa. Räätälöity tulkinta taipuu minkä tahansa kysymyksen pariin.

Elämäntilanteen tuomat haasteet ja kysymykset on mielestäni paras tapa edetä tulkintaan. Astrologian kurssit eri aihepiireistä ovat kuuluneet kokoelmaani, mutta ovat nyt katkolla toisen visuaalisen ammattini kilpaillessa omasta ajastani.

Ajan ja ympäristön havannointi on aina ollut minulle tärkeää. Astrologian avulla voin auttaa kanssakulkijoitani ymmärtämään elämän vuorovesiä, ajan tuomia ilmiöitä, kanssa ihmisiään, elämän kokokaikkeutta ja tietenkin omaa itseään. Ja tähän kaikkeen astrologia antaa avaimia.

Oma kartta on loputon tiedon ja informaation lähde, jokaiseen hetkeen, tulevaan päivään, tuleviin viikkoihin, kuukauteen ja vuosiin.

Astrologisten tulkintojen teko on rakkauslapsi, jonka avulla voi tuoda apua, tukea ja ymmärrystä asiakkaan oman ajan tapahtumiin. Oman ajan syklit ja pidemmälle vaikka tulevien vuosijaksojen syklit tuntemalla on helpompi askeltaa eteenpäin. Ajan kuvan ja syklien laadun tiedostamalla monet omat kysymykset voivat saada vastauksia ja mieli selkeytyy.

Suosittelen aina valmistautumaan mietityin kysymyksin ennen tulkintaa, tapahtui tulkinta sitten puhelimessa, tapaamisessa tai valmistautuessa kirjalliseen tulkintaan, jossa huomioin omat tärkeät kysymyksesi. Yhdessä voimme päästä mitä parhaimpaan tulokseen oman karttasi avaamisessa. Lähde tutkimusmatkalle omaan aikaan, muuttuviin vuosiin ja matkalle oman elämänkaaren vaihtelujen ymmärtämiseen. Autan sinua merkkikielen avaamisessa.

Teen kirjallisia tulkintoja, jotka matkaavat ympäri Suomen. Puhelintulkintaan ja Akuuttiin tulkintaan pääset tästä.

Taustaa

Astrologian syvyyssuuntaiset opiskelut alkoivat 80-luvun lopulla ja sille tielle jäin. Ensin liityin Suomen Astrologiseen Seuraan. Vuonna 2004 lähdin perustamaan Turun Seudun Astrologista Seuraa. Seuran toiminnan veturointi käsitti säännölliset teemalliset astrokokoontumiset, kurssi ja workshop-toiminnan sekä astrologisen kirjaston perustamisen ja niiden toimintojen juurruttamisen, jonka parissa toimin viisi vuotta. Tuo aika oli intensiivistä erilaisiin astrologisiin aihepiireihin ja eri koulukuntiin perehtymistä eri opettajien ja eri aihepiireihin perehtyneiden johdolla. Se aika avasi monipuolisen astrologisen potpourrin ja ikuisena opiskelijana opinnot jatkuvat yhä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: